Personvernregler (GDPR) for Horecaideer

Vi har ingen informasjon annet enn det som står på din postkasse om deg. Og tar ikke vare på informasjon annet enn navn og e-postadresse knyttet til e-postlisten vår.

• Nettstedet Horecaideer.no benytter ikke programmer for å lagre informasjon om personer som er innom websiden Horecaideer.no.

• Har du bestilt en trykksak, deltatt på et arrangement, bedt om informasjon eller likende gjennom Horecaideer, blir informasjon om henvendelsen maksimalt tatt vare på i 12 mndr. Deretter slettes alle spor om henvendelsen.

• Firmaer som du eventuelt har bestilt en katalog o.l. av gjennom Horecaideer, får melding om bestillingen tilsendt på e-post, og håndterer utsendelse og sletting av informasjon om avsender i forhold tll sine egne GDPR-regler.

• Horecaideer er en nyhetsbrevtjeneste til alle horeca-bransjen, dvs hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, gatekjøkken og andre serveringssteder. Vi bistår leverandører som har tjenester til horecabransjen med hjelp til utforming og gjennomfører utsendelse basert på våre egne e-postadresser til bransjen. Adressene er sikret og ikke tilgjengelig for andre firmaer. Bransjen får ved vår hjelp mulighet til å komme i kontakt med nye leverandører og se banebrytende ideer og produkter.

• Sammen med samarbeidende firmaer bidrar vi med å rekruttere personer til bransjen ved å informere om ledige stillinger.

• Ved hver eneste utsendelse følger det med en tydelig avmeldingslenke for abonnenter som ikke ønsker å motta nyhetsbrev. Her kan du melde deg både på og av horecaideers e-posttjeneste.

Tips en venn  Skriv ut