Driver du et bærekraftig storkjøkken?

bigstock-Chef-preparing-47690116-710

Forbrukerne, dine gjester, stiller stadig større krav. Det er ikke nok at maten vi serverer er god. De siste årene er det kommet inn begreper som kortreist, økologisk, ressursbesparende og bærekraftig. Allergener og hva som er i maten er det like stort fokus på. Nye regler for opplysningsplikt ved matservering er innført. Matsvinn er en stor kostnad for serveringsnæringen. Spesielt unge forbrukere har fokus på om vi legger vekt på disse temaene. Fordi unge forbrukere vil at vi skal overlevere den jorden vi låner til neste generasjon i så god stand som mulig.

Bærekraftig betyr økonomisk riktig
Å drive et bærekraftig kjøkken betyr også å drive det kjøkkenet som leverer de beste økonomiske resultatene. Så bærekraftig er like viktig og riktig for deg som for gjestene dine.

Bedrifter med fokus på bærekraftig kjøkken får flere gjester
Bærekraftig er et begrep som alle synes er riktig. I valget mellom et bærekraftig kjøkken og et ikke bærekraftig kjøkken, vil de aller fleste velge å spise på det bærekraftige kjøkkenet.

IntoLife er en norsk bedrift som tilbyr opplæring i bærekraft på kjøkkenet
Vi har satt bærekraftig kjøkken i system. IntoLife har utviklet metoder som gjør at vi jobber med helheten - innkjøp, tillaging, servering og avfallshåndtering. Metodene krever ingen dyre analyser eller stort ressursbruk. Du får verktøyene av oss. Den minste pakken er et bedriftsinternt kurs med inntil 8 deltakere til kr 4500,-. Det er også mulighet for å komme på et av våre åpne kurs sammen med deltakere fra andre storkjøkken. Pris kr 1000,- pr deltaker. Vi kan love deg at disse pengene raskt er tjent inn.

Interessert?
I første omgang kan vi ta en helt uforplktende samtale på telefon eller et like uforpliktende kort møte. (Tilbys i Oslo). Ring, send e-post eller fyll ut kupongen nederst på siden og vi tar kontakt med deg.

IMG_8247-Intologo-710

IntoLife • Will Nicholson
mobil +47 977 82 341 • will@intolife.nowww.intolife.no

Ja, takk. Ønsker mer informasjonTips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut