Et serveringssted står og faller med kjøkkenet.

bs-chefspicesB-124006832-700


Det er viktig at både kompetanse og utstyr er oppdatert og tilfredsstiller markedets krav.

Geraetegruppe_SCC700

Grip sjansen til å komme på demonstrasjon for å lære å utnytte mulighetene som ligger i de nye Rational-ovnene.

KURSOVERSIKT:

OSLO

Rational Kurssenter, Frysjaveien 33 B, 0411 Oslo

26. april Fredag 10.00-14.30 Academy fordypning 4,5 t
07. mai Tirsdag 12.00-13.30 Live Cooking 1,5 t
06. juni Torsdag 12.00-13.30 Live Cooking 1,5 t


KRISTIANSAND

Rational Kurssenter, Marviksveien 103, 4632 Kristiansand S

28. mai Tirsdag 12.00-13.30 Live Cooking 1,5 t


BERGEN

Rational kurssenter, Liamyrane 15, 5132 Nyborg

11. juni Tirsdag 12.00-13.30 Live Cooking 1,5 t


TRONDHEIM

Rational kurssenter, Fossegrenda 40, 7488 Trondheim

09. mai Torsdag 12.00-13.30 Live Cooking 1,5 t

 

RATIONAL_neuLogo_300

For mer informasjon, ta kontakt med Ole-Viggo Sten, ole.sten@rational.no Mobil 952 61 624.
Rational Norge AS, Frysjaveien 33, 0884 Oslo.
Tlf. 22 70 1000 post@rational.no

Fyll ut
JA, TAKK. Ønsker å delta demonstrasjon av de nyeste ovnene fra Rational








Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut